Кейтеринг із використанням місцевих продуктів дивує навіть тих, хто вже багаторазово замовляв такого формату послугу. Це й справді дуже цікаво та незвично. Можна замовити кейтеринг Київ в компанії DZYGA прямо зараз, склавши меню пригощань на власний смак, враховуючи побажання запрошених та свої власні. А можна зберегти собі контакти, щоб за потреби вже знати, до кого можна звертатися. Разом розробимо неповторне сезонне меню для кейтерингу, подбаємо про дрібниці та організуємо все на мега-рівні.

Популярні сезонні рецепти для кейтерингу

Щоб було зрозуміло, чого від нас смачного можна чекати, наведемо найпопулярніші з сучасних рецептів сезонних страв.

Кейтеринг на літнє свято може передбачати:

  • оригінальний аналог всім звичного вінегрету, але цілковито зі свіжих овочів та ще й з подачею у листі норі. Незвично та смачно;
  • популярну серед наших постійних замовників «Барбару». Це салат можна заправити майонезом, а можна легшим соусом. Дуже цікавий варіант;
  • «Монако» також часто замовляють влітку. Там смак філе (не магазинного, а щойно з ферми) доповнюється свіжими соковитими сезонними овочами;
  • якщо літо вже наближується до завершення, до смаку гостям витончені баклажанні рулетики з різноманітними начинками. Теж все місцеве, все свіже та неймовірно смачне;
  • млинці з ягідними смузі просто «розлітаються». Щиро радимо замовляти «з запасом»;
  • соте «альденте»…Тут вже без коментарів, передати словами смак неможливо. Тут треба лише куштувати;
  • «грецький сніданок» з молодої картопельки дуже гості полюбляють, а чисельні «шпажки» з різноманітними пригощаннями заповнюють «пробіли», якщо вони лишають після накриття на стіл всього замовленого. Солодощі також можна замовити. Враховуючи погоду, бажано відмовитися від жирного, надати перевагу легким стравам.

Кейтеринг на осіннє свято, зрозуміло, що вже трохи ситніший. З'являється потреба в гарячому, набагато більше акцентів надається м'ясному. На столах можуть переважати закуски з шинкою та овочами, грінки з рибою чи паштетом, канапе з куркою, індичкою. Для «розбавлення» жирного меню радимо додати до нього ще й мідії. Це не зовсім місцевий продукт, але вони, особливо коли мова про кейтеринг на корпоратив від DZYGA, дуже доречні та гарно на загальному фоні виділяються. Напої тільки треба до них обрати відповідні, врахуйте це.

Чудовий можна зробити кейтеринг на зимове свято. Але в плані продуктів тут треба продумати все не менш ретельно, аніж в попередніх варіантах. Якщо в приміщенні та в межах міста, можна обирати будь-що з раціону, надаючи перевагу ситним пропозиціям. А ось якщо зважитесь в морози вибиратися на природу, обрати краще фуршетного формату закуски. А напої вже брати гарячі.

Хоча все індивідуально. Вирішує замовник, ми радимо страви з актуальних місцевих продуктів та підлаштовуємося під побажання.

Кейтеринг на весняне свято передбачає все, що відповідає прокиданню природи. Максимальний акцент на свіжість, але з врахуванням актуальності та користі. Також заздалегідь все обговорюється, а подивитися для прикладів меню можна на сайті.

кейтеринг із використанням місцевих продуктів

Замовити фуршет на виїзд із сезонними продуктами

Вирішили замовити виїзний банкет із сезонним меню? Ласкаво просимо! Легка заявка, швидкий зручний вибір оптимального меню та неперевершений смак пригощань здивують, лишать приємні емоції та гарні спогади. Зазначимо, що в DZYGA

замовити їжу на день народження можна будь-коли. Заповнюйте форму на сайті, телефонуйте, пишіть.. Робіть, як зручніше. І ми зі свого боку все зробимо, щоб фуршет вийшов неперевершеним.

В плані місця проведення також можемо надати поради, якщо ще не визначилися. Кейтеринг через власну мобільність може бути використаним будь-де.

З урахуванням побажань клієнта, спираючись на смаки запрошених, на бюджет складемо кращий з усіх можливих варіант. В цьому можна впевнитися прямо зараз. Не відкладайте!

сезонні рецепти для кейтерингу

Можливі види кейтерингу

Для новачків в замовленні організації святкування такого формату, не зайвим буде заздалегідь зорієнтуватися в різновидах кейтерингу. Хоча й тим, хто вже звертався до нас за послугами також ця інформація не завадить.

Тож загалом розрізняють кейтеринги:

  • на певній події (передбачають організацію різноманітного харчування гостей на конкретному святі в певній точці);
  • на транспорті;
  • соціальні (в освітніх та ін.установах);
  • концертні;
  • VIP-кейтеринг на відповідного рівня заході.

В плані способу надання такої послуги можна виділити фуршет, шведський стіл, коктейлі, барбекю чи пікнік, каву-брейк.

І дуже характерна риса для такої галузі полягає в сезонності. Впродовж року і тематика заходу може бути змінена, і оформлення, і стосовно меню пропозиції.

Формулюйте свої бажання, дивіться меню, приклади та скоріше звертайтеся. Разом визначимо, як і що у вашому випадку буде зробити краще!